Angol haladó kreatív nyelvtanulási anyag tényleg középszinttől van?
Figyelt kérdés
Nyilván igen, a honlap szerint...de 1éve tanulok angolul és 1 középfokú nyelvvizsgát nem tudnék lerakni még szerintem (vagy éppen hogy) és amikor nézegettem neten az anyagot olyan könnyű szavak voltak benne. Én vasárnap utazok el 1hónapra és ott szeretnék majd tanulni, mert nekem iskolakezdésig meg kéne tanulnom felsőfokon. Napi 1-2órát tudnék rászánni. Tényleg középfoktól indul felfelé? Mert ha igen akkor kinyomtatom, csak nem szeretnék túl sok cuccot, mert repülök és így sem fogom elbírni a cuccaim. Valaki tanult ennek a tananyagnak a segítségével?
Köszönöm előre is.
16/L
2010. aug. 6. 10:12
1/1 anonim válasza:
igen, a középfoktól van a felsőfokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!