Hogy tudok nyelvvizsgára felkeszulni? (B1)
Figyelt kérdés
Meg azt nem tudom hogy ebben a tanévben vagy jövő evben fogok vizsgázni, de én már előre fel szeretnék keszuni(alapfokurol lenne szó) Külön tanarhoz is fogok járni,plusz az iskolai angol óra. Egy pár évvel hamarabb fogok vizsgázni mint kéne. (korom nem árulom el, mert le tilt az oldal🤣) szóval fiatalabb vagyok mint a normál korosztaly aki nyelvvizsgazni szokott csak a kozepsulihoz fog kelleni. (alapból nem kéne, de ha nincs meg az alapfokúm akkor 5 évig kell járnom ha pedig megvan akkor 4) mert ugye az első év csak előkészítő.2020. szept. 4. 20:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!