Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A második korona hullám miatt...

A második korona hullám miatt kiadják nyelvvizsga nélkül a diplomát a 2020 decemberi záróvizsgázónak?

Figyelt kérdés
Mennyi esély van rá?

2020. szept. 4. 00:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
30%
Ez nemcsak akarás kérdése. A nyevet elég nehéz csak magolni, azt érteni is kell. Ami jó alap nélkül nehéz. Aki teljesít egy egyetemi államvizsgát és csak a nyelvvizsgája nincs meg, az nem azért van mert szívatni akarja magát többnyre, vagy nem akarta volna megcsinálni
2020. szept. 4. 20:36
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Nekem az időhiány a problémám. SOTE-ra járok, teljesen megnyomtam anno 0-ról a bioszt és a kémiát,hogy bejussak,mert a gimim egyáltalán nem készített fel. Nyelvet se oktatták rendesen nálunk, ez már a kihagyott évben nem fért bele, hogy ezt is "kijavíthassamˇ. Évközben nincs időm rámenni a nyelvre, nyáron meg nyári gyak van, így egyszerűen képtelen vagyok idő hiányában felkészülni, elmenni nyelvvizsgázni. Azt kívánom bárcsak én is a résztvehetnék a társaimmal a diplomaosztón, de erre sajnos nem látok sok esélyt, max diploma után tudnám megcsinálni, pedig jó tanuló vagyok,ösztöndíjas. Úgyhogy ez az időn is múlik,meg egy jó gimis tanáron,mert kb egyetem alatt nem lehet megcsinálni, aki nagyon nehéz szakra jár. Félre ne essék én is szeretnék nyelvvizsgát szerezni, de ezt a diplomakiadásához kötni eléggé fáj..
2020. szept. 4. 21:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Jelen állás szerint nem. De ez még változhat.
2020. szept. 4. 22:33
 14/15 anonim ***** válasza:
87%
Két külön műveltségi területről van szó, amiből ha az egyik jól megy, akkor a másik mehet rosszul.
2020. szept. 4. 22:37
 15/15 anonim ***** válasza:
92%

Olvasom a kommenteket, a diplomák kiadásához kapcsolódóan szeretnék hozzászólni.

Unokatesóm 4 éve nem tudta megszerezni a diplomáját, mert lusta volt angoltanárt keresni magának, akivel fel tudott volna zárkózni. Nem volt sem anyagi, sem más akadálya a diplomájának, csak ő maga. :) Most, hogy megkapta a diplomát szerintetek mit csinál vele? Semmit. Nem a szakmájában dolgozik, nincs szüksége nyelvtudásra, a tanultakból meg semmire nem emlékszik már szinte.

Ezzel nem akarok semmire célozni, csak hogy lássátok nem mindenkinek ért valamit a nagy diplomaosztás.

2020. szept. 5. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!