Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyenek az italkis online...

Milyenek az italkis online nyelvórák?

Figyelt kérdés

Hogyan képzeljem el? Írnátok tapasztalatokat?

Habár kicsit ódzkodom ettől a dologtól mivel kicsit "bátortalan/szégyenlős" vagyok ilyen téren, de jókat hallottam róla és szívesen használnám is az oldalt csak kellene egy kis bátorítás.

2020. aug. 23. 17:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Nagyon jó, én nagyon szerettem, bár csak ingyenes és olcsóbb beszélgetéseim voltak nyelvtanulókkal és tutorokkal, nem költöttem ezreket tanárra. ŐK biztos még jobbak lehettek volna, de nem telt rá. De nagyon sokat tanultam és nem annyira szavakat, vagy nyelvtant, vagy ilyesmi, hanem az önbizalmam nőtt, hogy nah, basszus, hát csak meg merek szólalni és lám, meg is értenek :D mégse vagyok olyan béna :D és nekem pont erre volt akkor szükségem :) Csak ajánlani tudom, vágj bele!
2020. aug. 23. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!