Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha nem sikerült egy felsőfokú...

Ha nem sikerült egy felsőfokú nyelvvizsga, a középszintűt megkapom?

Figyelt kérdés

Persze úgy gondolom, hogy van-e egy bizonyos %-os határ a felsőfokú nyelvvizsgán, amíg megkapom a felsőfokút és ha ezalatt teljesítek, de nem sokkal, akkor megkapon a közepet.

Teszem azt (bár nem tudom as pontos számokat)

75%-os tesztekért megkapnám a felsőfokút, vagy ha 60 és 75 között, akkor a középfokút.

Angolból nem mertem megpróbálni a felsőt, ezért középre mentem, de németből megpróbálnám.

2010. aug. 4. 14:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen lehetőség.
2010. aug. 4. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
nem kapod meg
2010. aug. 4. 14:44
 3/7 A kérdező kommentje:

Ok, köszönöm, akkor középfok lesz.

2 középfokúval már megkapom a megkapható pontokat az érettséginél.

2010. aug. 4. 14:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 6 éve voltam az ÖSD-nél középfokúzni németből, ami akkor nem lett meg, de kaptam egy alapfokú bizonyítványt. Szóval szerintem van ilyen, csak nem biztos, hogy mindegyik nyelvvizsgatípusnál.
2010. aug. 4. 14:54
 5/7 anonim ***** válasza:
sehol nincs ilyen!
2010. aug. 4. 17:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak érettségin van ilyen, amikor emeltezel, de nem sikerül jól, akkor átszámítják középbe.
2010. aug. 5. 09:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Andale, ne beszélj hülyeségeket!!!!
2010. aug. 5. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!