Nyelvvizsga lebonyolítható e az iskola közreműködése nélkül? Az iskolának milyen szerepe van a nyelvizsga lebonyolításában?
Szívesen tanulnék nyelveket.
Szerencsére autodidakta módon is könnyen tanulok meg olyan dolgokat amik érdekelnek.. Az angollal is elég jól boldogulok ahoz képest hogy nem igazán tanultam sehol, szerintem kis energia befektetéssel könnyen meglenne a középfok..
De utána más nyelveket is szívesen tanulnék, ha szeptembertől újra olnine-bohóckodás lesz, akkor pláne rengeteg időm lesz nyelvtanulásra😃.
Az iskolával(pontosabban a tanárokkal) elég régóta hadilábon állok, kölcsönösen próbáljuk egymást szívatni, több kevesebb sikerrel..
A köcsög tanárok azon is problémáztak, hogy előrehozott érettségit akarok tenni matekból és töriből, úgyhogy ebből se lett semmi..,
Az lenne a kérdés, hogy a nyelvvizsga lebonyolítható e úgy ,hogy az iskola/tanárok ne szerezzenek róla tudomást?
Az iskola ahová járok, nem éppen a legjobb🤣,de ha az iskolában nem kapok használható tudást, akkor szerintem érthető hogy szeretnék magamtól kitörni a tudatlanság sötétségéből, és nem szeretném , hogy pont azok tartsanak vissza ,akiknek segíteniük kellene...
Köszönöm, hogy végigolvastátok
Jöhetnek a válaszok🇭🇺🇬🇧🇧🇷🙏
10: De ez inkább azokra vonatkozik, akiket a nyelviskola (vizsgaközpont) készített fel, nem?
Annak egészen minimális az esélye, hogy egy random közoktatásban dolgozó nyelvtanár pont annál a nyelvvizsgaközpontnál legyen vizsgáztató, ahol tanítványa vizsgázik... (legalábbis fővárosi viszonylatban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!