Milyen nyelvet tanuljak a gimiben?
Figyelt kérdés
A német és az angol mellet kötelező egy harmadik nyelv, mely lehet a francia, latin, orosz, spanyol, olasz vagy horvát.
Nem vagyok nyelvzseni, ezért nem akarok eszeveszetten bonyolult nyelvet, viszont szeretném hogy hasznos legyen. Ti melyiket választanátok? Ti mit tanultatok? Mi a tapasztalatok?
2020. júl. 18. 14:29
11/13 anonim válasza:
A horvát miért van a listán? DNY-on, Baranyában vagy Somogyban van az iskolád? Ebben az esetben megfontolnám, de mondjuk Szabolcsban nem sok értelme van.
A fölsoroltak közül én spanyolt tanultam, szép, dallamos nyelv, a nyelvtana sem vészes, de leghasznosabbnak jelenleg az orosz tűnik.
13/13 anonim válasza:
Hozzáteszem,nyíílván a te döntésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!