Másfél hónap alatt el tudom érni az erős B2 szintet angolból?
Figyelt kérdés
Már erős A2es szinten vagyok. Ha lehetséges, hogyan tudnám megtanulni? Vannak online jó könyvek hozzá?2020. jún. 25. 09:10
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem. Bàr lehet te nyelvzseni vagy. Lehet meg tudod tanulni a nyelvtant, a szabályokat, de azt hogy te azt alkalmazni is tudjad kell az ismétlés. És akkor még a szavakról, beszédről nem is írtam semmit.
2/5 A kérdező kommentje:
A szavakat nagyon jól tudom, abból már vagyok szerintem B2es szinten,legalábbis közel hozzá, de a nyelvtannal vannak csak problémáim, azon hasalok el minden teszten.
2020. jún. 25. 09:20
3/5 anonim válasza:
Ha tényleg csak A2 szinten vagy, kizárt dolog ilyen rövid idő alatt B2-es szintig eljutni. A kettő között nagyon nagy a különbség.
A nyelvtan tanulásához és gyakorlásához amúgy ajánlom az English Grammar In Use középszintű könyvét (a kék színű az, azt hiszem). Nem olcsó, de megéri, mert minden fontosabb középszinű nyelvtani formát összefoglal és megmagyaráz. Feladatok is vannak benne megoldókulccsal együtt.
4/5 anonim válasza:
Nem valószínű.
És nem is a nyelvtant kellene magolni, mert az nem nyelvtudás.
5/5 anonim válasza:
Szerintem reális, kitartó kemény munkával kb egy év lenne ez.
Ha teszem azt nagyon jó nyelvérzéked van, naponta órákat töltesz vele úgy fél év.
Erős B2 szint az már majdnem gyenge C1 :)
De puding próbája az evés! Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!