Szerintetek koreait, vagy kínait tanuljak?

Szerintem ezt neked kell tudni. Melyik az amelyik szimpatikusabb? A kinai(miutan mar egy ideje tanulod) konnyebb lesz, mig a koreai nehezedik. Alapvetoen a kiejtest kell az elejen elsajatitani a kinainal(persze a koreainal is csak az joval konnyebb, de kinek mi) aztan mar joval gyorsabban haladsz a tanulassal. Illetve,mivel szerintem ahhoz hogy megertsd,megtanuld es hasznald is a nyelvet (mind a kettonel) a kulturat is valamelyest tudnod kell, es szerintem ez a legnagyobb mervado (vagy majd az lesz), ami eldonti sokaknal h melyiket tanulja.
Nezd at a pontokat, nezz egy kis ismertetot es utana dontsd el.

Nem akarrak rábeszélni bármelyikre is mert a te döntésed C:
Kínaira minden esetben sokkal nagyobb kereslet van,a nyelvtan eléggé egyszerű és nincs ragozás,gyakorlatilag egymás után rakod a szavakat és a kultúra is sokkal szerteágazóbb és érdekesebb bár az már egyéni vélemény is viszont a kiejtés nehezebb is mint a koreai és illetve az írásrendszer sokkal összetettebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!