Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hol tudnék angolul angol...

Hol tudnék angolul angol felirattal sorozatokat/filmeket nézni?

Figyelt kérdés
2020. jún. 11. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Netflix, HBO GO
2020. jún. 11. 16:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a Netflixet ajánlom, csak elő kell fizetni rá. 3 féle csomagméret van, attól függ, hogy hányan használnátok. Nekem a közepes van, és kb 3ezret kell fizetnem, egyszerre ketten nézhetjük, de négyen vagyunk rá bejelentkezve, és ritkán volt, hogy kettőnél többen akartuk nézni egy időben. Nagyon sok filmet feltöltenek rá, olyanokat is amiket nem a Netflix gyártott. Ugyan nekem magyarra van állítva, így sokkal kisebb a választék, de így is bőven nagy. Ha angolul szeretnéd nézni, akkor meg szinte az összes film és sorozat elérhető számodra. Felirat is mindig van hozzá.
2020. jún. 11. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Ja, és akár ingyen kipróbálhatod 1 hónapig, hogy megnézd tetszik-e. Az HBOGO is hasonló, de szerintem sokkal kezdetlegesebb, és kevesebb a jófilm. Meg ott az ingyenes próbaidőszak az csak 1 hét. Ja meg a Netflixen tudsz letölteni is filmeket, amiket később meg tudsz nézni, ha mondjuk nincs neted.
2020. jún. 11. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Netflix
2020. jún. 11. 16:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Netflixet ajánlom, szerintem az ár nekem megéri mert kihasználom. 1 hónapig ingyenes úgyhogy veszteni valód nincs
2020. jún. 11. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:

ling.online/

Ingyenes és van felirat is. Nem teljesen up-to-date, viszont ha valami régebbi is jó, pl. dr house, akkor azok fent vannak.

De pl. a westworld-nek csak az első évada van fent.

2020. jún. 12. 03:04
 7/7 anonim válasza:
Én személy szerint popcorn time-ot nézek. Ingyen van és elég jó.
2020. szept. 4. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!