Ha mar semmi kedvem nincs az orosz tanulasahoz..megtanultam kb 2000 szót de mar nincs kedvem atnezni ..a tanár se küld anyagot. Nemérzek motivaciot se mar...nem szukseges a nyelvvizsga. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2020. máj. 24. 12:32
1/7 anonim válasza:
Ha nem szükséges semmihez, se kedved, se motivációd nincs, akkor kár erőltetni.
2/7 A kérdező kommentje:
Erdekel a nyelv de sztem annyira nem h nyelvvizsgazzak belole..anyukamek izelbek inkabb...angolbol is 2es voltam
2020. máj. 24. 12:37
3/7 anonim válasza:
Ha valóban érdekelne, akkor lenne kedved és/vagy motivációd is. Ezek hiányában, szülői nyomás miatt felesleges.
4/7 A kérdező kommentje:
De akk milegyen a tanarral?
2020. máj. 24. 12:39
5/7 A kérdező kommentje:
Ugyerzem az se jol magyaraz szinte semmit
2020. máj. 24. 12:40
6/7 anonim válasza:
Ha van alap tudásod, és mondjuk érted is a nyelvtanát, tehát érzed, hogy meg tudnád tanulni, akkor ne hagyd veszni a tudást! Tegyél le egy középfokú nyelvvizsgát belőle. Ezt munkaerő piacon hasznát tudnád venni. Másrészt ne legyen pénzkidobás az eddig vett óráid!
7/7 A kérdező kommentje:
nemvolt pénzkidobás
2020. máj. 26. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!