Angol könyvet keresek ami kezdőknek szól, kérhetek segítséget?
Figyelt kérdés
Úgy döntöttem hogy elkezdem itthon az angol nyelv tanulását, és ahhoz szeretnék segítséget kérni. Régebben alkalmazások amiket használtam: Duolingo és a drops. Alap szavakat tudok. Köszönöm.2020. máj. 22. 19:14
3/4 anonim válasza:
Nyelvtanhoz ajánlom Dohár Péter Kis angol nyelvtan című könyvét. Igazából ez egy összefoglaló amibe annyi minden benne van hogy engem az alapoktól a felsőfokig kísért. Sok sikert!
4/4 anonim válasza:
Mesekönyveket javaslok kezdésnek, az alap szókészletet megdöbbentő mértékben segítik, egyszerű mondatszerkezet, a leggyakrabban használt szavakkal.
Vagy keress egy bitang jó filmet, amit még nem láttál, angolul nézd, angol felirattal, és a feliratot fordítsd le magyarra. Én így szedtem magamra mindenféle iskolai képzettség nélkül egy alap angol tudást (a Death Note-ot néztem, jó, japánul, a felirat pedig angolul volt).
Olvass képregényeket. Ott se lesz túl szofisztikált a szöveg, és a képekből könnyebben ki lehet találni az értelmet.
Fordítsd le a kedvenc angol nyelvű dalaidat. A dalszöveg könnyebben ragad, mint bármi más, és használható fél mondatok lesznek készen a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!