Németül messengeren egymással beszélgetni?
Van itt valaki, aki németül tanul és van kedve velem beszélgetni?
Elsősorban olyannak örülnék, akinek olyan szinten megy, hogy már a nyelvvizsgára készül és tudunk tényleg beszélni, elmesélni egymásnak milyen volt a napunk.
Ami által bővül a szókincsünk és odafigyelünk a nyelvtanra is.
Esetleg beszélgethetnénk különböző témákról, amik a nyelvvizsgán is előfordulnak pl. egészséges/egészségtelen táplálkozás, sport, lakóhely stb...
Azt gondolom, hogy ez így talán arra sarkalna bennünket, hogy tanuljunk, gyakoroljunk, nézzünk utána mindennap, ha csak pár sort írogatunk egymásnak is jobb lenne, mint a semmi.
Örülnék nagyon, ha valaki írna nekem. És ha lehet majd messengeren folytassuk a beszélgetést, mert itt szerintem körülményesebb.
Légyszi csak akkor írjatok, ha tényleg szeretnétek beszélgetni, mert sajnos már volt, hogy ide kiírták, hogy beszélgető társat keresnek aztán hiába írtam vagy linkeltem el a facebookom azóta se történt semmi. :((
Jó lenne nagyon:)
Edina, 22L, vas megye
Ha igen! Kérlek írj privátban és ellinkelem a messengerem.
Köszönöm!!
Szia!
Én is nagyon szívesen beszélgetnék Veled, ha még esetleg szükséged lenne beszélgetőtársra :).
Középfokú nyelvvizsgám van, de én is szeretném a szókincsemet bővíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!