Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan köszöntsük angolul az...

Hogyan köszöntsük angolul az interjúztatókat online állásinterjún?

Figyelt kérdés

Napszak: délelőtt 10-12 között.

Ismeretlenek, nevüket, nemüket nem tudom.

2020. máj. 14. 06:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Delig termeszetesen good morning van.

Itt a welcome-ot kihagynam.

2020. máj. 14. 11:36
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

Az interjuztato mondhatja, hogy welcome, esetleg, hiszen o hivott meg sz interjura.

Ne ciffrazzatok mar sok szuksegtelen hulyeseggel.

2020. máj. 14. 11:39
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
Nekem elég sok angol interjúm volt mostanában és mindenki(interjúztató és jelentkező is) a "Hi xy, nice to meet you! How are you?"-t használja valamilyen formában minden cifrázás nélkül.
2020. máj. 14. 17:08
 14/16 anonim válasza:
54%

Angliában élek. Összes interjúm úgy kezdödött, ahogy utolsó írja.

Nem beszélnek ám olyan fennkölten az angolok, mint ahogy sokan hiszik. Észrevehetö egy-két szón, hogy épp egy más kategóriájú emberrel beszélsz, de semmi extra. Inkább nyávognak, föleg a nök... 😒

2020. máj. 15. 10:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Utolso!

Attol fugg, milyen a kornyezet, a munka, a ceg. Felsobb korokben nem nyavognak, es igenis valasztekosan, intelligensen beszelnek. A tisztelet a minimum.

2020. máj. 15. 12:41
 16/16 anonim válasza:
54%

14es vagyok!

Utolsónak!

Nekem ez a tapasztalatom!

Sok-sok év után. Talàlkoztam sokféle emberrel. Felsöbb körökböl valókkal is. Láttam üzleti meeting-eket.

Mindenhol úgy üdvözöltèk azt aki, jött hozzájuk, amit a 13 írt.

Elég tisztelettudó az is.

De ez csak az én véleményem ,tapasztalatom.

2020. máj. 15. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!