Mivel motiváljam magam a tanulásra , ha tudom, hogy a sok erőfeszítés ellenére semmit sem fogok tudni majd kezdeni az adott tudással?
Kezdem elveszteni a motivációm a tanulásban, pedig nagyon szeretem az adott nyelvet , viszont úgy érzem mindig csak elviszi a pénzem és nem lesz belőle hasznom. Nézegettem az egyetemet, mert nagyon érdekelne a fordítói munka..örülnék , ha tudnék pénzt is keresni később a nyelvtudással, no meg tényleg érdekel, szeretek tanulni, viszont mivel munka mellett sehogy sem fog menni , ezért most kicsit elment a kedvem az egésztől.
Órákat tanulok és hajtok , hogy meglegyen az emelt nyelvvizsga , de most megint azt érzem, hogy ez is majd csak arra lesz jó, hogy elmondhassam , hogy van , viszont hasznom nem származik majd belőle.
Külföldre a párom miatt nem mennék ki (dolgoztam már kinn) főleg, hogy már babát tervezünk.
Hogy találjam meg ismét a motivációm, ha tudom hogy ez mindig csak egy hobbi marad?
Még fiatal vagy, nem lehet tudni, mit hoz az élet. Lehet, hogy egyszer még áldani fogod az eszedet, hogy folytattad a tanulást.
Találhatsz olyan munkát Magyarországon is, amihez éppen ez a nyelv szükséges.
Nem a nyelvvizsgáért kell tanulni, hanem a tudásért.
De ha ez a nyelv a francia, és megakadsz valahol, szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!