Lehet nyelvvizsgám? (Angol tanulás? )
Az a helyzet hogy 4 éve tanulok angolt. De az első 3 évben nagyon rossz volt a tanáom a dolgozatok közben mindig telefonált nem érdekelte hogy puskázunk e nem is akart tanítani, kérdezni sem lehetett tőle. Egy éve új suliban vagyok. Új a tanárom is NAGYON szeretem nagyon jól tanít elkezdtem érteni és szeretni az angolt. De mindenki tud angolul valamennyire rajtam kivűl. Nagyon félek hogy így mi lesz velem, hiszen angol tudás nélkül konkrétan utcaseprőnek mehetek el. De nem tudom hogy tudnám bepótolni azt a tudást amit eddig nem kaptam meg. Olyan nagyon alapokra gondolok mint például tegnap tudtam meg amikor a tesóm magyarázta hogy a folyamatos jelennél (inges alak) mimdig kell az am is are. Es ismétlem 4 éve tanulok angolul . Ez nagyon reménytelen? Van valamilyen oldal vagy módszer ahol fel tudom tornázni magam? Most a karantén alatt amúgy is van időm, de nem is a szókincsemmel van baj azt összeszedem filmekből zenékből, hanem inkább én magam nem tudok mondatot fogalmazni, nem tudom helyesen a nyelvtant.
A válaszokat előre is köszönök
"nekem 1 játék elég volt hogy anyanyelvi szintre hozzam az angolomat. most Angliában élek az angol párommal"
Akkor neked nem az a játék segített, hanem a szerelem. Úgy könnyű! ;-)
"nekem 1 játék elég volt hogy anyanyelvi szintre hozzam az angolomat"
Remélem, nem baj, hogy ezt a következő 10 évben mindenkinek bemásolom, aki angolul szeretne jobban tudni, mert ez egy ragyogó módszer, érdemes közkinccsé tenni.
"Remélem, nem baj, hogy ezt a következő 10 évben mindenkinek bemásolom, aki angolul szeretne jobban tudni, mert ez egy ragyogó módszer, érdemes közkinccsé tenni."
Dungeons and Dragons a játék neve, annyi a lényege, hogy angolul kell játszani angol anyanyelvű emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!