Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol az alapoktól középszintig?

Angol az alapoktól középszintig?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Kérlek szépen segítsetek

11.es vagyok, jövőre érettségizem angolból de semmit sem tudok.

Semmit, konkrétan.

Nagyon gyorsan, tempósan meg szeretném tanulni, de nem tudom hogy álljak neki.

Kérlek segítsetek.

Előre is koszi

2020. ápr. 30. 22:36
 1/4 A kérdező kommentje:
70% feletti eredményt szeretnék az érettségin
2020. ápr. 30. 22:37
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Ahhoz, hogy rovid idon belul sikeresen felkeszulj, tanár szukseges. Gondolom vannak tankonyveid, az is sok felefeladat gyakorlasara jo, de a tanar tudja csak elmagyarazni a nyelvtant. Szovegerteseket gyakorolni lehet sokat, (elozo erettsegiket, eleinte a sajat konyvedben levo feladatokat - ha van megoldokulcs, tudod ellenorizni -. Igazabol arra lehetne tippeket adni, hogy ha mar tudsz valamit, hogyan gyakorolj az erettsegire... De sanos egyedül nyelvet tanulni nagyon nehez jo tanar nelkul. A tankönyv nagy segitseg, de nem lehet tole kerdezni!!!
2020. ápr. 30. 22:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt javaslom, hogy keress egy tanárt. Emellett pedig foglalkozz folyamatosan a nyelvvel, például nézz angolul filmeket magyar felirattal, tanulj minden nap új szavakat.
2020. máj. 1. 14:57
 4/4 anonim válasza:
Keress valakit, aki tud segíteni neked az alapoktól átvenni az angol nyelvtant, mellette szókincset is kell tanulni persze. YouTube-on is sok angolt tanító videó van, ott is érdemes körülnézni. Én nemrég találtam ezt a csatornát, egy magyar lány mondja el az angol nyelvtant az alapoktól és hetente tölt fel videókat. Ezt is érdemes lehet megnézned https://www.youtube.com/channel/UC_opqrgdefG5H-yFFb-EQgQ
2020. jún. 8. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!