Dühös vagyok, mert a nyelvvizsgát lehet elengedik, ti mit gondoltok erről?
Egyszerűen nem tartom fernek. Én 2x próbáltam már meg és már ott hagytam kb. meg se merem mondani mennyi pénzt a nyelvtanáromnak.
Barátom is rengeteg pénzt kiadott már tanárnak és 5-ödjére sikerült neki. Én jövőre végzek az egyetemen és most attól tartok, hogy még nehezebb lesz megszerezni, mert most a kiesést vissza kell majd keresniük. Majd a szóbelit meg a levelet lehúzzák és nincs is meg a nyelvvizsga. De ha ezt nem is teszik meg, akkor is igazságtalan, hogy vannak olysn ismerőseim akik egy szót se tanultak a nyelvvizsga érdekében meg egy forintot sem adtak ki, energiát, időt sem pazaroltak rá..most még is ott lesz a kezükben a diploma.
De ez a többi végzőssel is megtehetnék. Meg eddig még az egyetemrr való felvételhez is az kellett...... most meg nem is olyan fontos ez a hülye nyelvvizsga.... mert 70 ezer embernek elengedjük, szuper...
Bocsi nagyon gonosznak tünhetek, de tudom mit éltem át mikor kétszer is nem mentem át 5 pont híján meg 6 pont híján és azt éreztem én nekem már sose lesz meg és mennyi pénzt öltem bele úgy hogy mellette a lakhatást, ételt is fizetni kellett az egyetem miatt.
Magyarország jobban teljesít! Sok diplomás van és igazságtalanság..
Én mindjárt elasom magam vagy leugrok egy hídról mert diplomát szerzek nyelvvizsga nélkül.
Így most jobb neked 66%? Elégedett lennél?
Igazából azt nem tartom fairnek, hogy aki 10 éve rajta csücsül, az megkapja, aki a következő félévben végez, az meg nem! Igen, irigy vagyok!
Odáig rendben, hogy akik most végeznek, megkapják, mivel nincs lehetőségük nyelvvizsgát tenni.
De annak, aki következő félévben végez, annak meg nyelvtanfolyamra nincs most lehetősége, skype-os magántanárra meg nem mindenkinek van lehetősége.
Aki sok éve végzett, és ért a területéhez, azt eddig is alkalmazták.
Aki meg 10 éve végzett, és azóta nem ebben dolgozik, szerintem nem az fogja fellendíteni a gazdaságot.
Barmikor újra leteszem a Záróvizsgát😀 mint mondtam a szakmámban dolgozom.
Ugye nem hiszitek hogy az hogy a frissen végzettek tobbet tudnak mint aki benne dolgozik?
De igen az 56osnak van igaza.Eddig se érdekelt senkit hogy kezembe van e a papíros.
Egyébként a felelem jogos.Most én azok elé kerülhetek akik 1 éve végeztek semmi tapasztalatuk és nyelvizsgájuk van esetleg aktív nyelvtudás nelkül.
Rinyagépek... Szánalmas. Hadd kapják meg mit foglalkozol vele?
Analógia: Ennyi erővel buntesd azokat is akik már hazasasok azért mert neked nincs még párod se, nem találtál magadnak, pedig ugyan annyit küzdesz érte, de semmi sincs alakulóban. És még 1000+1 analógiat fel tudnék hozni az igazságtalanságról. Sz@rd le, fogadd el, engedd el. Az élet igazságtalan és meglepő hogy sok ember egy jogszabálymodositas következtében jön csak erre rá. Eddig melyik világban éltetek, már bocsánat a kérdésért de szerintem burokban él aki ki akad ezen hogy most a kormány ad ajándékot pár ezer embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!