Kire vonatkozik a nyelvvizsga mentesség?
Figyelt kérdés
Arra is aki 6-8 eve zaróvizsgázott?2020. ápr. 7. 13:33
11/24 anonim válasza:
Nyilván mehetnek, igaz egy nagyon kicsi hátrányt szenvednek, mert a nyelvvizsgáért jár pár pontocska.
Meg egyelőre még az sem tisztázott, hogy mikor és hogyan záróvizsgáznak.
12/24 anonim válasza:
"a nyelvvizsgamentesség minden hallgatóra vonatkozik, aki 2020. augusztus 31-ig sikeres záróvizsgát tett vagy tesz."
Ezek szerint nem csak az idén végzettekre vonatkozik, bocs!
Szerintem rád is! :)
13/24 anonim válasza:
És mi van azzal, ahol az abszolváláshoz a nyelvvizsga kell? Mert nyelvvizsga nélkül nem kapsz végbizonyitványt tehát államvizsgázni se mehetsz. Erről nem írnak.
14/24 A kérdező kommentje:
Akkora segítség lenne ez most hogy el se hiszem
Majusban mentem volna🤞
2020. ápr. 7. 20:16
15/24 CsAnita23 válasza:
Foszk-os képzésekre is vonatkozik ez? Végzős turizmusos vagyok foszkon
17/24 CsAnita23 válasza:
De nekünk kell. Szakmai nyelvvizsga
18/24 anonim válasza:
A szakmai nyelvvizsga != nyelvvizsga.
A FOSZK-ra alapból nem kell nyelvvizsga.
Milyen képzés amúgy ahol FOSZK-ra szakmai nyelvvizsga kell? FOSZK egyenértékű egy OKJ papírral.
19/24 anonim válasza:
És vajon azokra mi érvényes, akiknek van bsc-s diplomájuk, 3 éves mint nekem, mert ahhoz elég volt pl egy írásbeli angolból, de az mschez már kérték a szóbelit is, ami nincs meg nekem. De a msc-t elvégeztem.
20/24 anonim válasza:
Elvileg az is ugyanúgy egy "beragadt" diploma. De biztosat akkor tudunk,ha megjelent a közlönyben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!