Emelt angol érettségi sikeres letétele esetén jár hozzá automatikusan nyelvvizsga is?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!2020. ápr. 3. 16:44
1/11 anonim válasza:
60% felett igen (középfokú nyelvvizsga)
2/11 anonim válasza:
Igen. Bele lesz írva az érettségi bizonyítványodba a záró rendelkezések közé.
3/11 anonim válasza:
Nyelvvizsga nem jár hozzá, csak 60% felett azzal egyenértékű.
5/11 anonim válasza:
#4: Nem jár hozzá! Csak azzal egyenértékű!
6/11 anonim válasza:
Mondom, hogy jár hozzá
Minden emelt érettségihez ami eléri a 60%-ot automatikusan jár a B2
Nem egy nyelvtanárom mondta
7/11 anonim válasza:
Jöttem megmondani a tutit, én már érettségiztem és tudom.
Úgy működik, hogy 40-59% között alapfokú, míg 60% és afölött B2-es komplex nyelvvizsgával EGYENÉRTÉKŰ lesz az érettségi.
Gyakorlatban:
A bizonyítvány záradékába van beleírva, hogy egyenértékű iratnak számít egy nyelvvizsga bizonyítvánnyal.
Tehát nem jár mellé nyelvvizsga, hanem maga a kék érettségi egyenértékűvé válik.
8/11 anonim válasza:
Úgy van, ahogy a 7-es mondja. 60% fölött a nyelvi emelt érettségi EGYENÉRTÉKŰ lesz egy komplex nyelvvizsga bizonyítvánnyal, nem jár hozzá külön. Vagyis, ha valahol igazolnod kell, hogy van nyelvvizsgád, akkor az érettségi bizit kell majd magaddal vinned. Viszont ugye, ha pontszámítás miatt kérdezed, akkor nem kapsz pontot kétszer ugyanazon a jogcímen.
10/11 anonim válasza:
Mivel felvételihez elfogadják, így igen, diplomához is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!