Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyelvvizsga tippek? Unom a...

Nyelvvizsga tippek? Unom a bukdacsolast.

Figyelt kérdés

Az angolt 2 es fel eve tanulom magantanarral, elotte altalanos iskolaban, illetve gimnaziumban mar szinten talalkoztam vele de ebben a 2 es fel evben gyurtam ra erosebben. Legutobb marcius elejen voltam szobelizni 3.szorra... az irasbeli eloszor meglett. Viszont nem tudom miert nem akar sikerulni a szobeli pedig mind a harom alkalommal igyekeztem, es mindig 3-4%on mulik a siker :/ valami otlet, hogy mi lehet a gond, esetleg jo tanacs, mit tegyek hogy sikeruljon?

Origos nyelvvizsgan voltam egyebkent

2020. ápr. 2. 10:04
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Mihez kell a nyelvvizsga egyáltalán?
2020. ápr. 2. 11:18
 2/6 A kérdező kommentje:
A diplomahoz kellene, ami ugye az iden esedekes nekem. Az elso probalkozasom 2019 nyaran volt, akkor lett meg az irasbelim. Utana tanultam kifejezetten a szolbelire keszultem a tanarommal is. Januarban probalkoztam masodszor es marciusban harmadszor.
2020. ápr. 2. 11:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Diplomához alibi nyelvvizsgát tegyél, ami a legkönnyebb. A kutya se nézi a diplomádhoz, az álláspiacon külföldi munkáknál meg amúgyse veszik komolyan az origot és társait. Mindenki csak nemzetközi vizsgákat veszi figyelembe külföldön meg azt, hogy tényleg beszélsz-e az adott nyelven.

Az ilyen origot és társait azért hozták létre, mert páran kijelentették, hogy márpedig ők akkor is kitalálnak egy nyelvvizsga típust.

Ha jól emlékszem nagynéném is pont Origosat akart lerakni, miután több év után hazajött az USAból. Sokat elárul, hogy az írásbeli még sikerült neki, de szóbelin megbuktatták azért, mert a vizsgáztatók annyira nem értettek az angolhoz, hogy nem tudtak rendesen beszélni angolul nagynénémmel. Kb. úgy kellett elmagyaráznia a vizsgáztatóknak egy-egy szó mit jelent, annyira nem értettek hozzá. Azóta meg ahogy hallottam nem sokban javult a helyzet.

2020. ápr. 2. 11:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Es szerinted melyik nyelvvizsga az ami “alibi”? Szivesen fogadom az ajanlatokat
2020. ápr. 2. 12:44
 5/6 Vree ***** válasza:
75%
^Ez nem azt bizonyítaná, hogy nem érdemes a "legkönnyebb" "alibi" vizsgaközpontba menni a rendes helyett, mert hülyék a tanárok? :D
2020. ápr. 2. 13:27
 6/6 anonim ***** válasza:
86%
Én a társalkodót próbálnám meg a helyedben, novemberben voltam, félek beszélni, szóval remegtem, alapszavak nem jutottak eszembe, nagyon nyögvenyelős volt az egész (de azért a témákról tudtam úgy ahogy mondani valamit), és tök korrektek voltak, segítettek, kivéve, ahol magamtól kellett beszélni 3 percet és tök magas pontszámot kaptam a végén, pedig azt hittem, meg fogok bukni.
2020. ápr. 3. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!