Origo fellebbezési kérelem 3 pont miatt a jelenlegi helyzetre hivatkozva?
Sziasztok!
Március 4-én voltam az Origonál francia középfokú szóbeli nyelvvizsgán. Ma kaptam meg az eredményt és kiderült, hogy 3 ponttal lecsúsztam a 60%-ról. Érdemes lenne fellebbezni, hátha újraértékelik?
Emellett jelentkeztem a biztonság kedvéért a következőre is, tehát ami áprilisban lett volna megtartva, azonban ez a jelenlegi járványügy miatt meghiúsult. Kaptam egy értestést, miszerint bizonytalan időre eltolják.
A felvételimhez szükséges a nyelvvizsga, hogy meglegyen a pontom és végre azt tanuljak, amit szeretnék, viszont igy áprilisban biztos, hogy nem lesz megtartva. Erre hivatkozva esetleg érdemes lenne beadni a felülvizsgálatot? Van esély rá, hogy jófejek és megadják azt a 3 pontot?
Előre is köszi a válaszotokat!
Újraértékelést kérhetek mindenféle infók nélkül.
Nyilván méltányossági kérelmeket azonnal elutasítanak, szóval lehetőségem sem lenne a vírusra hivatkozni.
Egyszerűen arra voltam kíváncsi, hogy vajon emberségesek-e annyira, hogy nem szarakodnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!