Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Csúnya kézírással milyen...

Csúnya kézírással milyen esélyeim vannak kínait/japánt tanulni?

Figyelt kérdés
Az írásjegyek miatt gondolom elég fontos, hogy szép tollvonásokkal írjon az ember.

2020. márc. 8. 15:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem úgy kell elképzelni a kézírásukat mint a kalligráfiát, ami tulajdonképpen művészet. Persze, mivel vannak elég összetett írásjelek, ezért meg kell tanulni őket pontosan leírni és ez igényel némi precizitást. Viszont azért nem kell valami nagyon szép, gyönyörű alkotásként gondolni erre, hanem az a lényeg, hogy felismerhető és olvasható legyen az írásod. Én kínait tanultam/tanulok (jártam kalligráfia órákra is) és igazából ez sosem volt szempont, hogy most mennyire szépen írunk. Az a lényeg, hogy le tudjuk írni és el lehessen olvasni az írásunkat. Anyanyelvi tanárunk van, az ő írása sem valami extra gyönyörű, sőt.
2020. márc. 8. 15:53
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
A kézügyességet lehet fejleszteni. Ha anyukád/tanítód nem segített itt az idő hogy gyakorolj. De, ez nem számít. Ha valóban érdekelne a kínai tanulás már megtanultál volna 5 radicalt, míg kiírtad ez a posztot...
2020. ápr. 21. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!