Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Érdemes fellebbeznem? Milyen...

Érdemes fellebbeznem? Milyen esélyeim vannak?

Figyelt kérdés

Hallás utáni értés:45%

Szóbeli kommunikáció:64%

össz:55%

Olvasott szöveg megértése:55%

Írásbeli kommunikáció:63%

össz:59%

vizsgateljesítmény:57%

2012. júl. 20. 17:34
 1/7 A kérdező kommentje:
Légyszi segítsetek! már másodszorra mentem.. és nagyon idegesítő h ilyen kevésen múlott.. legalább az írásbelim legyen meg.. oda csak 1 % kéne...:S Lebbezzek fel szerintetek?
2012. júl. 20. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
A fellebbezés kb 1000ft az újabb vizsgaalkalom 12000ft. Szerintem te sem gondoltad komolyan ezt a kérdést :)
2012. júl. 20. 17:57
 3/7 A kérdező kommentje:
igaz.. amúgy nem nagyon tudom, hogyan zajlik egy fellebbezés.. a szóbelimre mennyi esély lehet?
2012. júl. 20. 18:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha elsőre nem adták meg, akkor másodikra se fogják szerintem. Ilyen szempontból teljesen értelmetlen reklamálni.

Ez arra van kitalálva, hogyha valakinek valódi oka van a reklamációra.

Megnézte a dolgozatát és egyértelmű, hogy hibáztak a javítok.

A "fellebbezek, mert hátha most jobb fejek lesznek"-re szerintem ne számíts.

2012. júl. 20. 18:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem érdemes, nem fogják megadni. Ezek arra mennek rá, hogy minnél több pénzt kicsikarjanak az emberből.
2012. júl. 21. 15:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Van valaki, akinek sikerült megkapnia a pontot fellebbezéssel????
2012. júl. 21. 20:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Figyelj, nem először tesznek fel ilyen kérdést itt, mint a tied. Ez a 4. vagy 5. topik, amit látok.

Nem sok, de egyetlen egy olyan választ se olvastam, hogy igen én megkaptam.

Addig maradok szkeptikus. :-)

Ha akarod, akkor nyilván fellebbezz attól nem lesz semmi bajod, de valószínűleg csak kidobott pénz.

2012. júl. 21. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!