Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Az euroexam valóban nemzetközi...

Az euroexam valóban nemzetközi és lehet vele külföldi intézményben (felsőoktatás) tanulni?

Figyelt kérdés
2020. márc. 1. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. márc. 1. 16:39
 2/7 A kérdező kommentje:
A honlapjukon az van, hogy lehet vele külföldön tanulni.
2020. márc. 1. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatom szerint a legtöbb külföldi intézménybe (UK, Hollandia és néhány skandináv egyetem követelményeit néztem amikor jelentkeztem) TOEFL, IELTS vagy Cambridge vizsgát kérnek, illetve ezeket néhol elengedik ha angol nyelven végezted az előző képzésedet vagy nagyon ritkán ha valamilyen szintet megütsz az érettségin.

Euroexamos követelményt még sehol nem találtam. Az akkor hasznos, ha otthon kell felvételi pluszpont.

2020. márc. 1. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kiröhögnek vele.

TOEFL vagy IELTS.

Az euroexam azért jó, mert a magyar egyetemek meg a fentieket nem fogadják el, valamilyen furcsa okból...

Plusz az önéletrajzban jól mutathat, ha Magyarországon akarsz érvényesülni.

2020. márc. 2. 18:30
 5/7 A kérdező kommentje:

4#

Német intézményeket megnézve, csak az elit egyetemeknél vannak kikötések a nyelvvizsga milyenségére.

A többinél annyi van írva, hogy legyen és nemzetközileg elismert legyen.Van, ahol oda van írva, hogy a Telcet is elfogadják.

2020. márc. 2. 19:54
 6/7 Noemi0716 ***** válasza:
100%
Szerintem a félreértések elkerülése végett ezt olvasd el: [link]
2020. máj. 4. 12:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Minden egyetem maga határozza meg, hogy mely nyelvvizsgákat fogadja el. A célegyetem követelményeit nézd!
2021. febr. 9. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!