Ha a nyelvvizsgam (konplex) egyik resze megvan de a masik nincs de en a masikat mar egy masik nyelvvizsga sulinal akrom pl a szobeli euros az irasbeli telc es az ugy erveny komplexkent?
Én ezeket a válaszokat nem értem, de gyanítom, maguk a válaszolók sem.
Elmagyaráznád, hogy kell azt érteni, hogy "nem komplexnek fog számítani", aztán meg leírod, hogy "egészet fog kiadni, nincs belőle semmilyen probléma"? Lényegében azt mondod, hogy nem komplex, de komplex. De komolyan, szó szerint ezt állítod. Őszinte érdeklődéssel várom a magyarázatodat.
Nem kétlem, hogy a "jól informált" válaszolók le fognak mínuszolni, de ez nem változtat a tényeken. Az előző válaszolókkal ellentétben én egészen biztosan tudom, hogy eltérő vizsgaközpontban, eltérő időben letett, azonos szintű, államilag elismert általános részvizsgák is ugyanúgy komplexnek számítanak, mint ha egyszerre szerezted volna meg ugyanannál a nyelvvizsgaközpontnál. (Lehetnek kivételek. Lásd lejjebb, a linkelt oldalon.)
Elképzelhető azonban, hogy mondjuk felvételinél, vagy munkajelentkezésnél az ügyintéző vagy a HR-es az itteni válaszolókhoz hasonlóan nincs tisztában a tényekkel, és köti az ebet a karóhoz. Emiatt érdemes lehet hivatalosan is egyesíttetni a különböző nyelvvizsgákat. Lényegében kérvényezni kell a hivatalos összevonást. Ennek részleteiről itt olvashatsz:
+ itt van róla még egy cikk az Eduline-on:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!