Hogyan mondjam angolul hogy kérem szépen?
Kisbabánkat próbálom majd angolul tanítgatni angolul. Nem teljes az angol tudásom. De vettem kis könyveket is alap fogalmakat meg tudok majd tanítani. Ha a gyerek kezében van valami és azt szeretném adja oda hogy mondjam neki hogy kérem szépen.
Give me please?
Nyugodtan taníts csak neki alap angolt,de csak ha tényleg minden rendben van a kiejtéseddel,nehogy rosszul rögzüljön neki.
"Ha nem anyanyelvi beszélő vagy, vagy kimondottan angol tanár, csak tönkre vágod a gyerek majdani angol tudását"
Nekem az vágta tönkre a nyelv tudásom,hogy kicseszett rossz tanárt kaptam.Az hogy valaki anyanyelvi beszélő vagy tanár, abszolút nem garancia hogy jól is tanít. A nyelvtanárnak az is feladata kéne hogy legyen,hogy a gyerekkel ne utáltassa meg az adott nyelvet.
Kérdező...ha te úgy érzed hogy nem árt későbbiekben a gyerkőcnek,hanem használ és tanul belőle,akkor hajrá. Te érzed ezt,
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!