Hogyan mondjam angolul hogy kérem szépen?
Kisbabánkat próbálom majd angolul tanítgatni angolul. Nem teljes az angol tudásom. De vettem kis könyveket is alap fogalmakat meg tudok majd tanítani. Ha a gyerek kezében van valami és azt szeretném adja oda hogy mondjam neki hogy kérem szépen.
Give me please?
Azt azért tudd: ha valamit nem jól mondasz neki, vagy rossz a kiejtésed, ő azt tanulja meg, neki az lesz a természetes, és iskolában rengeteg fog szenvedni vele, hogy a helyes kiejtésre átálljon.
Egyébként meg értelme sincs. Csak akkor lenne, ha rendszeresen angolul beszélnétek körülötte.
Ha ennyit nem tudsz, akkor nem haladó a tudásod. Én sem javaslom, hogy olyan nyelven beszélj a gyerekkel, amit nem ismersz. Amúgy:
Give it to me, please!
Ha nem anyanyelvi beszélő vagy, vagy kimondottan angol tanár, csak tönkre vágod a gyerek majdani angol tudását. Ha ilyen egyszerű kifejezést nem tudsz, akkor nem beszéled a nyelvet.
Külföldön élek, nem angol nyelvterületen. Mindennap angolul is kommunikálok, tv, filmek angolul megy, angol nyelvű könyveket (is) olvasok, mégse jutna eszembe a gyerekemet angolul tanitani. Nem az anyanyelvem és nem vagyok angoltanár.
De a te gyereked, úgy baxod el a későbbieket, ahogy akarod.
Ilyen alapvető dolgot hogy lehet nem tudni?
Ne tanítsd a gyerekedet angolra, mert csak ártasz neki! Gyorsan felejtsd el ezt a hülyeséget!
Ne tanítsd angolul ha ezt sem tudod!
Give it to me,please.(!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!