Origo nyelvvizsga vélemények?
Figyelt kérdés
Kinek mennyire gyűlt meg a baja vele? Mennyit készült rá? stb2020. jan. 7. 13:09
1/5 anonim válasza:
2 felsőt csináltam náluk. Korrektek voltak. Kiszámítható, jól begyakorolható típusfeladatok és bőven elég az idő. Az online ügyintézés könnyű és az eredménytábla is egyértelmű. Harmadik nyelvből is oda megyek idén év végén majd.
2/5 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel! Én még talán könnyűnek is nevezném. Én is két C1-es vizsgát csináltam náluk, se az írásbelin, se a szóbelin nem izzasztottak meg a feladatok.😃
3/5 anonim válasza:
Ez volt régen a Rigó utcai, amiről én csak rémségeket hallottam.
Mióta megújult már jó vizsga? Eddig azt tudtam róla h csak az menjen oda, akinek kifejezetten valamiért kell. Meg régen csak a tanárok menten Rigó utcaira, hogy ezzel bizonyítsák h mennyire tudnak.
4/5 anonim válasza:
Így igaz. Nagyon sokat változott az évek során. Mostanra ez az egyik legkönnyebben teljesíthető vizsga.
5/5 anonim válasza:
Még a nyelvtani tesztet is kivették belőle. Én meg írtam felsőn pár éve. Az is korrekt volt, de már az sincs. Sőt itt is már elég a 40% egy készségből, ha másikkal kompenzálod. Szerintem min. fele nehézségű lett az elmúlt években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!