Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen módszer kell ehhez...

Milyen módszer kell ehhez (angol)?

Figyelt kérdés

Amit elszeretnék érni, hogy amikor meghallom az angol beszédet bárhol, akkor az úgy tűnjön, mintha az anyanyelvemen lenne, tehát ne tűnjön idegennek, ne kelljen gondolkodni, hogy ez mit is akar jelenteni, milyen szó lehet vajon...

Melyek azok a módszerek, amik leginkább elősegítik ennek a képességeknek a mihamarabbi kialakulását?

2019. dec. 24. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Szókincset kell fejleszteni és sokat hallgatni autentikus szöveget (tehàt tv, ràdió).
2019. dec. 24. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:
És youtube. Nekem a vlogok nagyon sokat segítettek.
2019. dec. 24. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyelvtanulásnak hívják. Éveken át.
2019. dec. 26. 15:59
 4/5 anonim válasza:

Én kezdésnek ajánlanám a Sims-et. Viccen kívül! Az alapdolgokat simán el lehet sajátítani.

Ezután jöhetnek a filmek, zenék halgatása/nézése. Kedvenc zenéidnek érdemes megnézni a magyar jelentését.

Filmeknél az elsajátított tudásodat felhasználva próbáld értelmezni a szöveget.

Viszont az nem tudom, hogy a nyelvtani részét valahol már tanultad?

Ha nem akkor nincs mese, el kell menni egy angol tanárhoz.

2020. jan. 5. 07:48
 5/5 anonim ***** válasza:

"el kell menni egy angol tanárhoz"

egyáltalán nem kell, hogy angol legyen

2020. jan. 5. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!