Novemberi origó nyelvvizsga eredmény?
Figyelt kérdés
Az összes vizsgámnál azt jelzi az oldal, hogy sikertelen lett a nyelvvizsgám. Ha pedig rákattintok akkor azt írja, hogy a vizsgának jelenleg nincs eredménye.
Most tényleg sikertelen vagy tényleg nincs eredmény?
2019. dec. 1. 17:04
11/18 anonim válasza:
Dehogy más! Biztos neked is ott van az az ikon.
12/18 Letti9966 válasza:
Én is komplexet csináltam és én sem látom az "összes vizsga" ikont.
14/18 anonim válasza:
picit megnyugodtam, hogy nem én vagyok reménytelen, bár a ti problémátok ettől nem megoldott
15/18 Vaniella válasza:
Én is komplexet csináltam. Amikor belépsz az emaileddel és a jelszóval utána vizsgáim menüpont és azon belül fogod látni azt amit mi látunk. Ha csak a vizsgakódot írod be az eredmény lekérdezésnél, ott nem fogod látni.
16/18 anonim válasza:
ott is próbáltam és semmi, elengedem :D nekem csak kérvények gomb van
17/18 anonim válasza:
Még valami, nálam változott a kezelőfelület, már nem olyan mint amikor jelentkeztem, esetleg még ez lehet, hogy van akinek ilyen van akinek olyan, fent van egymás mellett a menüsor, nem pedig a baloldalon oszlopba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!