Novemberi origó nyelvvizsga eredmény?
Figyelt kérdés
Az összes vizsgámnál azt jelzi az oldal, hogy sikertelen lett a nyelvvizsgám. Ha pedig rákattintok akkor azt írja, hogy a vizsgának jelenleg nincs eredménye.
Most tényleg sikertelen vagy tényleg nincs eredmény?
2019. dec. 1. 17:04
2/18 anonim válasza:
Nekem is ez van sajna, mint neked. Szerintem srm sikerült, csak még nem tudjuk, hogy hány pont miatt nem.
3/18 anonim válasza:
Sziasztok, angol? Amúgy nem értem, hogy jelzi, hogy sikertelen? Nekem csak a jelenleg "nincs eredménye" van
4/18 anonim válasza:
Angol. És az összes vizsgánál jelzi.
5/18 Vaniella válasza:
Hello!
Nekem csak a szóbelire írja hogy sikeres. Írásbelihez semmit, összességében pedig a szokásos "nincs eredménye a vizsgának" szöveg.
6/18 anonim válasza:
Lehet szőke vagyok, de nem értem hogy hol jelzni nektek a sikerességet/sikertelenséget. Én továbbra is csak annyit látok ha belépek, ha csak kód alapján lekérdezem, amit lassan egy hónapja
7/18 anonim válasza:
Van egy olyan ikon, hogy összes vizsgám. Anba bele mész és ott látod.
8/18 anonim válasza:
ok, kezdjük az elején, ez a onyc.hu? :D
9/18 anonim válasza:
itk.nyelvvizsgajelentkezes.hu
Itt megtslálsz mindent!
10/18 anonim válasza:
ha itt bejelentkezem se látok mást :( feladom :D én komplexet csináltam, lehet hogy az a más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!