Melyik a legkönnyebb C1-es Nyelvvizsga típus angolból?
Figyelt kérdés
B2-m már megvan, C1-et szeretnék. Tapasztalok?
Mik számítanak könnyűnek viszonylag a többi c1-hez képest? Origo, Euroexam vagy esetleg más?
Milyen részeket kell nagyon begyakorolnom az adott típushoz? Pl valamelyikbe kevesebben nyelvtan van ha jól tudom. Előre is kocce mindent
2019. nov. 14. 11:44
1/5 anonim válasza:
Szerintem Language Cert. Alapból könnyű, ráadásul 50% felett megvan.
2/5 anonim válasza:
Milyen B2 van neked? En most akarok B2t
3/5 A kérdező kommentje:
ECL-em van és nem ajánlom. Kb épphogy meglett. Lehet h viszonylag erősebb Nyelvvizsga, viszont szivatosabb is. A szövegertes kacifantos, ki kell szűrni a lényeget, és kevés rá az idő. A hallott szövegrol meg inkább ne is beszéljünk. Rossz hangminoseg és sokszor érthetetlen, alig kivehető mit mond. Elnyeli, elharapja a végét és őőőő-zik benne egy csomót, zavaró
2019. nov. 14. 17:41
4/5 anonim válasza:
Dexam. Már Budapesten (Újpest Központban) is lehet vizsgázni, és már lehet szótárat használni is:
5/5 anonim válasza:
Egyébként B2 szinten is ezt ajánlom. Lehet választani B2 meg C1 szinten is, hogy reál vagy humán érdeklődésűeknek készített feladatsort akarsz-e, és akkor ha pl. nem érdekelnek a humán tantárgyak, akkor biztos nem fogsz belefutni egy olyasmi szövegbe, hogy mondjuk XY költő versei, hanem ehelyett valami számodra érdekesebbet kapsz, ami a reál tudományokhoz kapcsolódik. Na meg persze általános témájú szövegeket (mindkét típusban). Több feladatban is van ez, hogy más a humán meg a reál feladat a szóbelin is meg az írásbelin is. Szerintem ez tök jó. Meg nem is nehéz. És ez is olyan, hogy ha komplex vizsgára jelentkezel, akkor nem kell minden részen elérni a 60%-ot, hanem a többivel fel tudod húzni a gyengébb részt, és végül akkor is megkapod a nyelvvizsgát, ha pl. az írásbelin nem is volt meg a 60%-od. Nekem már van nyelvvizsgám, de ha mostanában akarnék menni, biztos ezt választanám angolból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!