Mi a véleményetek, tapasztalatotok a budapesti Cosmopolitan Nyelviskolával kapcsolatban?
Tanult valaki náluk?
Beszédközpontúság lenne nekem a fontos, nem is elsősorban a felsőfokú nyelvvizsga a cél (most kb. középfokon vagyok), bár az is, de leginkább a gyakorlati aktív nyelvtudás.
Tényleg hatékonyak?
Nem az típusú nyelviskola, amelyik a pénzt kéri el, aztán gyengén oktat?
Köszi!
Köszönöm a válaszod, főleg, hogy ilyen részletesen leírtad, így az igazán informatív.
Az elsőre meglett felsőfokú kapcsán kérdezném, hogy amikor elkezdted a tanfolyamot, akkor középfokon voltál? Melyik kurzust végezted el? Melyik szintűt?
Hány tanfolyamot csináltál a középfokú után a felsőfokúhoz?
Általánosságban egy nagyon jó nyelvsuli. Van egy igen jó és támogató, motiváló atmoszférája. "You can ;)"
A tanárok többsége nagyon jó - nyilván ez is olyan, hogy mindenkinek más jó. Ár-érték jó.
Ami néha zavaró, hogy a csoportban előfordul, hogy nincsenek egy szinten a tanulók. Nemegyszer teljesen kezdő kerül össze olyanokkal, akik már korábban akár 4-5 évig is tanulták a nyelvet mondjuk gimiben. Ami jó, hogy ezt nagyon ügyesen kezelik a tanárok.
Egyetlen dolgot nem kedvelek, hogy a recepción nem hajlandók elárulni, hogy melyik tanár viszi majd a csoportot. Nekem, mint tanulónak miért ne lehetne preferenciám? A pénzemért miért is nem válogathatok, hogy nekem melyik tanártípus jön be jobban?!
Bárkinek ajánlom a sulit egyébként és szoktam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!