Melyik budapesti nyelviskolát javasolnátok? A Cosmopolitan-nek jó a marketingje, van személyes tapasztalatotok?
Későn válaszolok, de hátha valakinek segít: Most járok a Cosmopolitan nyelviskolába, intenzív angolra jelentkeztem. Jó választás volt, nem bántam meg, hogy ide jelentkeztem, teljesen elégedett vagyok.
A központjuk modern és jók a termek, U alakban vannak az asztalok, mellette van egy kisbolt a nyelvsuliban meg kávéautomata. Ami plusz pont, hogy tényleg könnyen megközelíthető villamossal, metróval és busszal is.
Eddig 2 tanárral van tapasztalatom, de ők nagyon kedvesek, jófejek, van humoruk is, lazák. A recepciósok is nagyon kedvesek és segítőkészek telefonon is és személyesen is.
Ha valami változás van, mindig időben küldenek sms-t vagy emailt.
Az óráknak jó a hangulata, mi például rengeteget nevetünk és a tanárok alaposan elmagyarázzák az anyagot, válaszolnak a kérdésekre.
Házi feladat van, de így tudsz fejlődni.
Persze ez nagyrészben tanárfüggő (hallottam olyanról, hogy valaki feladta a tanfolyamot mert olyan volt a tanár), de nekem jó tapasztalataim vannak.
Én már két éve tanulok a Cosmopolitan-ban, intenzív angolra és németre is jártam már.
Szerintem ennél jobb választás a világon nincs. A tanárok olyan fantasztikusan és lendületesen adják le az anyagot, hogy nem megy el tőle a kedved, mint más nyelvsulikban.
Nagyon nyitott és aranyos mindenki aki ott dolgozik, öröm odamenni.
Most nemrég nyílt egy új központjuk, és már 3 épületben tanítanak. A termek, az előtér, a mosdó, egyszóval minden rendezett és tiszta.
Én csak ajánlani tudom, nem hiszem, hogy bárki csalódna bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!