Az egyetemeken az alapoktól tanítanak nyelveket?
Figyelt kérdés
Szeged,Pécs2010. júl. 17. 17:58
1/3 anonim válasza:
Attol fugg, nekem testverem magyar-angolon van, ott nem az alpoktol kezdtek egyaltalan. En foldi egyetemen vagyok, nalunk is volt 1 evig idegen nyelv, azt az alapoktol kezdtek azzal, aki elotte nem tanult.
2/3 anonim válasza:
Milyen egyetemen kezdik az alapoktól?
Hol van ez pontosan?
3/3 anonim válasza:
Szegeden nálunk lehetett az ETR-ben választani, hogy kezdő vagy haladóra jelentkezel. Sőt, olyan is volt, hogy elmentem egy kezdőre, mert 5 éve nem használtam egy nyelvet, és az első órán csináltattak egy tesztet, hogy ki az, aki tényleg kezdő, és ki az, akinek érdemesebb leadni, és haladót felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!