Milyen könyvekből tudnék alapfokú német nyelvvizsgára otthon felkészülni?
Figyelt kérdés
Régebben tanultam már németet, de kikopott a dolog.
Nagyon megköszönném, ha tudnátok olyan könyveket ajánlani, amiből jól meg lehet tanulni és gyakorolni a nyelvet.
2019. okt. 19. 07:39
1/2 anonim válasza:
Német nyelvtani ABC a nyelvtanhoz, van egy könyv aminek nem tudom a nevét de 23 német “tétel” van benne ami a b2es nyelvvizsgához kell, abból mindenképp szókincsfejlesztés célából. (A címe is valami ilyesmi, hogy 22 vagy 23 téma...)
Valamint egy a2es sima német tankönyv (pl Ideen) aminek a munkafüzet részét is tudod használni. Ezek mellett német filmeket/sorozatok nézz szerintem. Mein Weg nach Deutschland egy direkt tanulás céljából készített sorozat, kb 3perces részek vannak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!