Spanyol nyelvtanulásban társat keresek. Kezdő vagyok. Ki csatlakozna?
Figyelt kérdés
Egy hete kezdtem el tanulni, és elkelne egy társ, aki néha-néha motiváljon, és akihez tudnám mérni, hogy hogy haladok :) Teljesen kezdő vagyok amúgy a spanyol terén :)
Akinek van kedve az írjon! :)
2010. júl. 16. 17:27
1/16 anonim válasza:
Szívesen csatlakozok! Én is kb. 3 hete kezdtem a spanyol tanulását, de szerintem megéri a fáradtságot, mert nekem nagyon tetszik a nyelv! :D
2/16 A kérdező kommentje:
Kösziii :) írj kérlek egy msn címet vagy bármit, ahol beszélgethetünk a littleblackdress@freemail.hu címre :)
2010. júl. 16. 18:03
3/16 anonim válasza:
Én is szeretnék csatlakozni,de csak passzívan:P
4/16 A kérdező kommentje:
Nyugodtan :) Írjatok a megadott címre :)
2010. júl. 16. 18:15
5/16 anonim válasza:
Msn-em sajna nincs, de facebook-om és skype-om van.
6/16 A kérdező kommentje:
Esetleg YahooMessenger?
2010. júl. 16. 18:37
8/16 anonim válasza:
E-mailt írhatsz. Címem: k.kenu@freemail.hu
9/16 anonim válasza:
Sziasztok! Igaz én már nem kezdő szinten vagyok, de csatlakozhatnék én is? Legalább gyakorolnék így:)
10/16 A kérdező kommentje:
Természetesen :)
2010. júl. 19. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!