Valaki ismer olyan kiadványt, amiben A1-C1-ig vannak tematikusan szavak, kifejezések?
Figyelt kérdés
A nyelv angol lenne, és azt hiszem jobb lenne a 2 nyelvű
Hálásan köszönöm a segítséget.
2019. okt. 16. 22:51
2/3 anonim 

válasza:

Szerintem olyat nehéz lesz találni, amiben így mind a 6 szinten találsz szószedetet. De javaslom az 1000 kérdés, 1000 válasz könyveket, ezek B1, B2 és C1 szinten is megtalálhatók, ha mindhármat használod, akkor azzal teljes képet kaphatsz. De én pl. a B2-es vizsgára is a C1-es könyvből tanultam, mert szerintem érdemesebb eleve azt megtanulni, ami választékos és élő szókincset ad. Valamint javaslom az applikációkat (duolingo, fun easy learn, simply english), ezek A1-ről indulnak és ahogy töltöd őket, egyre feljebb léphetsz a szintek között. Sok mindenre nem, de szókincsfeljesztésre jók.
3/3 anonim 

válasza:

Oxford Idioms and Phrasal Verbs, 3 kötetes
1. A1, A2, B1 Beginner
2. B1, B2 Intermediate
3. C1 Advanced
Neten keress ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!