Spanyol nyelvtanulás?
Nezz korul a spanyolnyelvtanulas.lap.hu-n, biztos vannak jo linkek, online nyelvtanfolyamokhoz.
Keress lehetoleg olyan nyelvkonyvet, ami direkt egyeni tanuloknak van, ha nem, en a "tanuljunk nyelveket" (azt hiszem ez a cime, vagy tanuljunk konnyen...?) sorozat konyveit vettem at-elso sarga, masodik kek, harmadik piros. nekem tetszett. abbol tanultam a egesz nyelvtant, szavakat pedig internetes oldalakrol, olvasgatva. ha tudsz angolul, meg konnyebb a dolgod, sok angol nyelvu spanyolul tanito oldal van.
Hangosan spanyol szövegeket olvasni az interneten..a kiejtési szabályokat megtanulni..magyar oldalakat lefordítani spanyolra google fordítóval(a fehér részbe belinkeled az oldalt és kiválasztod,hogy magyarról spanyolra szeretnéd fordítani)..és aztán rámész a szöveg egyik részére,és azt megnézed,hogy mit jelent magyarul->utána próbálod kiejteni..stb.
Amúgy én is akarok spanyolul tanulni,és hamarosan meg is valósítom,ha minden igaz..csak én tanárral,de itthon is már gyakorlok..neten hallgatok spanyol számokat,a karaoket éneklek..:D és persze közben jól érzem magam..azért valamennyi így is megmarad az emberben;)
megnéztem szavaknak a jelentését,és azokat is tudom:D
Nézegesd ezt az oldalt!
amúgy én a colores könyvekből tanultam/tanulok. Az első könyvet suliban használtuk,a második résznek meg egyedül álltam neki. De hallgass sok spanyol zenét! Ha megtetszenek számok,én például megkeresem a szövegüket, kinyomtatom, az ismeretlen szavakat kiírom szótárból és így új szavakat tanulok legalább:)
ma 13:54
az az oldal már nem jó. köszönöm az eddigi gyors segítségeket. :) Várok még válaszokat.:D
olyan oldalt tudnátok mutatni ahonnan letudnám tölteni hanganyagba hogy hogy számolnak kiejtésben meg szavakat.
suliban adtak az angol könyvek mellé ilyen cd-ket.
Két legyet egycsapásra akkor: [link]
Angol oldalakon rengeteg segítő anyag van fent, szóval egyszerre tudsz több nyelvet gyakorolni.
bocsi, csak spanyoltanulas.lap.hu
de van meg pl ez is: [link]
es ez: [link]
egyebkent en is spanyol nyelvu zenekkel kezdtem a tanulast, hasznos, mert a kiejtesben segit. de a spanyol amugy is eleg konnyu, kiejtesre is, meg nyelvtanra is. szoval nyugodtan tanuld az angolt es a spanyolt egyutt. menni fog. en is csak par honap kulonbseggel nyelvvizsgaztam a ket nyelvbol...nem zavaro, mert tuti nem kevered ossze a ket nyelvet. nem olyan, mintha olasszal vagy franciaval tanulnad egyszerre.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!