Mi a véleményetek a fiverr.com oldalról?
Nekem nem tűnt fel hogy átverős oldal lenne, én egy éve regisztráltam. Eleinte csak kevés megrendelésem volt, ma már a jövedelmem felét behozza.
Ha vásárolni szeretnél, figyelni kell a véleményeket, hogy megfelelő személyt találj a munkára.
Az oldal tele van éhbérért dolgozó pakisztániakkal akik leverik az árakat a sárga földig, természetesen semmilyen minőségi munát nem adnak érte.
Ha eladsz, igazából nem tudnak átverni, mert előre fizetnek, a pénz nem veszik el semmiképp. Rengeteg lehetőséged van külön ajánlatokat tenni, borravalót kapni stb.
Nekem csak jó tapasztalatom van vele. Annyi nehézség van, hogy kicsit hosszú az átfutási idő, tehát a megkeresett pénzedet a következő hónapban kapod kézhez, de minél több ideje vagy fent, és több vásárlód van, idővel csökken ez az idő is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!