Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi a véleményetek az Interpals...

Mi a véleményetek az Interpals nevű oldalról?

Figyelt kérdés
Oroszul tanulok,és arra gondoltam jobban fejleszthetném a tudásomat ha tudnék beszélgetni valakivel.még csak féléve tanulom,de hátha van olyan,aki magyarul tanul,és tudnánk segíteni egymásnak.

2019. márc. 31. 15:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Orosz fronton nem tudom mi a helyzet, de angol vonalon kb. 75% afrikai és egyéb arab emberke írogatott rám. Először országokat tiltottam le, végül otthagytam az egészet. Egy darab olyan emberrel nem kerültem kapcsolatba, aki rendeltetésszerűen használta volna az oldalt.

Volt egy amerikai manus, aki pár üzenetváltás után előadta, hogy a nyáron jön Budapestre, és szívesen lakna nálam, körbevihetném a városban, és nagyon szereti a masszázst. Na ez volt az a pont, mikor az egész oldalt otthagytam.

2019. márc. 31. 16:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Az elsővel egyetértek. Én még évekkel ezelőtt regisztràltam, kb senki sem írt viasza akire ráírtam , ellenben a sok afrikai meg arab irogatott hogy how are u webcam? Szóval màr én sem hasznàlom. Szerencse kell hozzà nagyon szerintem hogy pont talàlj valakit aki vissza is ír és nem hal ki 2 üzenetben a beszélgetés.
2019. márc. 31. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Van 4-5 aki magyarul tanul. Nekem kb. 50% visszaírt akinek írtam. Viszont ajánlom regisztrálj az orosz facebookra is (VKontakte) mert míg interpalsra felmennek 2 naponta, VK-n elég gyakran fent vannak.
2019. márc. 31. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:

5 éve használom azt az oldalt (magam se tudom miért). Tavaly tálaltam végre 1 értelmes embert, akivel azóta WhatsAppon majdnem minden nap beszélünk. Persze azóta már ő is törölte az interpals fiókját, mert elege lett a sok retardáltból...

19/L

2019. júl. 5. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:
En vagy 7 eve fent vagyok es jo par ertekes embert ismertem meg ott. Persze kell hozza turelem es mondjuk lehet tobb szaz ember utan jon 1, akivel kijossz, de hat ez a valo eletben sincs maskepp.
2019. júl. 10. 22:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Régi kérdés, nem tudom, nézed-e még.

Oroszok szerintem kifejezetten segítőkészek, én is próbálkoztam kezdőként és nagyon sokan írtak.

2019. aug. 5. 19:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Jo oldal de arra szamitani kell hogy az emberek kb 50-80 szazaleka egyaltalan nem ir vissza
2019. nov. 13. 03:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ezért regisztráltam, bár már viszonylag jól tudtam kommunikálni oroszul kb. bármilyen témában.

Írtam pár sor bemutatkozást angolul-oroszul, illetve tényleg muszáj egy kép, mert senki nem szívesen ír arc nélkül a másiknak.

Nagyon sok arab, török, afrikai üzenet mellett sok más országbeli ember is írt kedves bemutatkozó üzeneteket, de sajnos nem volt kapacitásom mindenkivel beszélgetni hosszabb távon, de azért ezekre mindig válaszoltam.

Az oroszok amúgy véleményem szerint nagyon rendesek, pár emberrel sikerült átmenteni a társalgást más, kényelmesebben kezelhető felületekre, olyan lány is volt, akivel skype-oltunk is.

Segítőkészek és beismerten örülnek, hogy a nyelvükkel birkózol épp. :) Nyugodtan írj rá olyanra, aki szimpatikus, de ők is fognak, ha kiírod hogy főleg oroszul tanulnál.

Magyarul tanuló nem tudom van-e, de angolul azért mindegyikük tud vmennyire, szóval ha épp az orosz nem érthető, át tudtok rá térni.

2020. máj. 23. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!