Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Kinek hogy ment a B2-es ORIGO...

Kinek hogy ment a B2-es ORIGO nyelvvizsga?

Figyelt kérdés
Október 5.-ikei írásbeli? Milyen válaszok jöttek ki nektek? Hogy érzitek, milyen lesz?

2019. okt. 6. 21:32
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:
Legalább egy konkrét időpont meglenne adva.. valaki mesélne a labor részéről? Mert ugye én csak írásbelin voltam és kiváncsi vagyok arra a nehéz laborra. Én a fordításomtól félek, remélem hogy a minimum pontot megkapom mert akkor tuti sikerülne a nyelvvizsgám.
2019. okt. 28. 17:25
 32/65 anonim ***** válasza:

A science fiction világatyáról volt szó...hogy alakult a pályfutása, xy milyen szerepet töltött be az életébe, miket javasolt neki, milyen változásokat eszközölt valamelyik 20. századi párizsi művében...

a másikban arról volt szó, hogy egy különleges kutatást végeztek, férfiak reakcióit fotózták a gyerekvállalással kapcsolatban, és a nőknek ki kellett találniuk, a képek alapján, hogy vajon melyik pasi akarhat gyereket.

Ez volt a labor. az első szöveg szerintem nehéz volt és gyorsabb ütemű is, mint a nagy origós könyvben a cd-n.

2019. okt. 28. 17:45
 33/65 A kérdező kommentje:
De azért jónak érzitek? Szerintetek sikerült a nyelvvizsgátok?
2019. okt. 28. 18:51
 34/65 anonim ***** válasza:

Szerintem a labor miatt nem lesz meg a szóbeli.

Az írásbeliben azért még reménykedem. 🙂🙏

Ez az első próbálkozások, ezért még nincs viszonyítási alapom, hogy hogy is értékelik a dolgokat.

2019. okt. 28. 19:10
 35/65 A kérdező kommentje:
Nekem se nagyon, mivel én TELCEN voltam előszőr. Ott viszont csak a szóbeli lett meg
2019. okt. 28. 20:16
 36/65 A kérdező kommentje:
Most olvastam facebookon, hogy a nyelvvizsga centrum 31.-től zárva lesz és csak november 4.-én lesz újra nyitva. Ugye ez nem befolyásolja a vizsgaeredmények idejének közlését?
2019. okt. 29. 13:11
 37/65 A kérdező kommentje:
Mostmár én is lezártban vagyok.
2019. okt. 29. 13:24
 38/65 anonim ***** válasza:

Elvileg úgy van, hogy az első vizsganaptól számított 30 napon belül az eredményt közölni kell.

Az én esetemben az első vizsganapom a szóbeli volt, okt.02-án. A 30. nap nov. 01. lenne, de az ünnepnap... Ezért már elötte való nap ezt közölniük kell.

2019. okt. 29. 13:39
 39/65 anonim ***** válasza:
Nekem a válaszban a hét közepét írták. Szerintem ma éjszaka, vagy holnap megtudjuk az eredményt.
2019. okt. 29. 14:25
 40/65 A kérdező kommentje:
Jó lenne látni ma már az eredményeket.
2019. okt. 29. 17:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!