Kinek hogy ment a B2-es ORIGO nyelvvizsga?
A science fiction világatyáról volt szó...hogy alakult a pályfutása, xy milyen szerepet töltött be az életébe, miket javasolt neki, milyen változásokat eszközölt valamelyik 20. századi párizsi művében...
a másikban arról volt szó, hogy egy különleges kutatást végeztek, férfiak reakcióit fotózták a gyerekvállalással kapcsolatban, és a nőknek ki kellett találniuk, a képek alapján, hogy vajon melyik pasi akarhat gyereket.
Ez volt a labor. az első szöveg szerintem nehéz volt és gyorsabb ütemű is, mint a nagy origós könyvben a cd-n.
Szerintem a labor miatt nem lesz meg a szóbeli.
Az írásbeliben azért még reménykedem. 🙂🙏
Ez az első próbálkozások, ezért még nincs viszonyítási alapom, hogy hogy is értékelik a dolgokat.
Elvileg úgy van, hogy az első vizsganaptól számított 30 napon belül az eredményt közölni kell.
Az én esetemben az első vizsganapom a szóbeli volt, okt.02-án. A 30. nap nov. 01. lenne, de az ünnepnap... Ezért már elötte való nap ezt közölniük kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!