Kinek hogy ment a B2-es ORIGO nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
Október 5.-ikei írásbeli? Milyen válaszok jöttek ki nektek? Hogy érzitek, milyen lesz?2019. okt. 6. 21:32
21/65 A kérdező kommentje:
Hát én még mindig nem vagyok lezártban. 😂
2019. okt. 25. 21:57
22/65 la601041 válasza:
Én is kb 5napja levagyok zárva, komplex német volt, és már nagyon unom nézni, hogy van-e eredmény....
23/65 anonim válasza:
11 napja vagyok lezárva. Csak szóbeli angol volt, az írásbelit 3 éve külön megcsináltam, ettől jobban tartottam. Ez volt az első próbálkozásom. Csak a minimum 10 pont kellene a laborból és meglenne. Nagyon ideges vagyok már. Verne Gyuláról olvasgatok, hogy vajon jó dolgokat írtam-e.. 😀 És próbálok tippelni, hogy kaphattam-e pontot. 🙂 Szerintem ki fogják várni a csütörtök éjszakát 😕
24/65 A kérdező kommentje:
Mindenesetre, én már nagyon ideges vagyok, mivel még lezártban sem vagyok. :(
2019. okt. 26. 17:35
25/65 anonim válasza:
Még nekem sincs lezártba. (komplex)
26/65 anonim válasza:
Amúgy a labor nehéz volt, szerintem. Pedig nekem is "csak" 11 pont kellene, hogy meglegyen a szóbelim.
Az írásbelit könnyűnek találtam (kivétel a lyukas szöveges, az mindig nehezebben megy), de itt is utólag jutott eszembe pl. a levélnél, hogy mit kellett volna még, vagy máshogy beleírni. :D
Viszont az én oldalamon még semmi mozgás. Sem lezárt, se semmi...
27/65 anonim válasza:
Én még mindig azt mondom, hogy legkorábban csütörtök éjszaka. Lehet írok egy e-mailt nekik és rákérdezek, hátha mondanak valamit.
28/65 la601041 válasza:
Ha visszaírtak, megtennéd, hogy közkincsé teszed a választ? Előre is köszi :)
30/65 anonim válasza:
“A közzétételre várhatóan a hét közepén kerül sor”
Már meg is kaptam a választ. Szóval ma, vagy holnap biztosan nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!