Hogyan tanuljak nyelvet? Magoljak? Ti hogyan tanultatok nyelveket, milyen tippeket meg gyakorlati tippeket tudnátok adni?
Figyelt kérdés
2019. szept. 27. 13:50
1/2 anonim válasza:
Nálam az vált be hogy angol nyelvű játékokkal játszottam ahol fontos volt a sztori, és a szavakat kigyűjtöttem aztán a többi jött magától idővel.
Persze ez lehet másoknak nem válik be, de nekem így szórakoztató volt
2/2 anonim válasza:
Nekem azok a szavak/mondatok/szerkezetek maradnak meg a legjobban, amiket tudok valamihez kötni. Például egy érdekes cikkben olvastam, egy érdekes videóban vagy külföldi utazáson hallottam. Szóval élményeket kell gyűjteni másik nyelven.
Persze ehhez kell egy alap tudás, amit nyelvérzéktől függően könnyebben vagy magolással is meg lehet szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!