Ez milyen nyelv és mit jelent? (Kép)
2019. szept. 19. 20:14
1/8 anonim válasza:
Kínainak tűnik,de mivel nem biztos így nem tudom mi van oda írva🤷🏻♀️
2/8 anonim válasza:
Ez nem kínai. Először azt hittem, hogy thai, de nem az. Biztos, hogy keleti, mert ha jól látom, jobbról balra olvassák. Mongol? Tibeti? De lehet akár héber is vagy perzsa.
4/8 anonim válasza:
Na végignéztem grúzt, kurdot, hébert, perzsát, vietnámit, tagalogot, mongolt, meg mindent, ami eddig eszembe jutott és ázsiai.
Koreai, kínai és japán is kizárható.
Eddig a tibetire hasonlít legjobban. Az a baj, hogy lehet, hogy nagyon stilizált.
5/8 anonim válasza:
Látom, a lepontozás megy, mégse segít senki :)) Olyanok élvezkednek, akik egyetlenegy ázsiai nyelvet se beszélnek.
6/8 A kérdező kommentje:
A tibeti az lehetséges, ment mindenkinek a zöld:) esetleg arra ötlet hogy mit jelenthet?
2019. szept. 19. 22:03
7/8 anonim válasza:
Elsőnek régebbi hébernek tűnt, de valóban tibeti. Nem tudom, hogy melyik dialektus, mivel sok betűt ki sem lehet venni a képminősége miatt. Próbálkozz betűnként fordítani oda-vissza fordítóprogrammal, talán az segít.
8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs másik képem :( de ha lesz akkor berakom azt is:)
2019. szept. 20. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!