Hol tudnék németül társalogni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy lassan nyelvvizsgázok és hát szeretném kipróbálni a tudásomat. Eddig csak tanárokkal beszéltem németül, de az nem olyan.... Interneten vagy akár a valóéletben. Hol tudnék németül társalogni?2019. szept. 19. 15:54
1/5 anonim válasza:
Interneten van pár alkalmazás amiket ha letöltesz és kiválasztod milyen nemzetiségű emberekkel beszélgetnél szívesen, akkor találhatsz magadnak beszélgető partnereket, ilyen például a Hellotalk, Italki és az Interpals ami nem egy alkalmazás azt neten lehet használni, ez a legrégebbi. Csak legyél óvatos a fura alakokkal. Egyébként lehet biztonságosan társalogni idegenekkel is, aztán ki tudja lehet barátokat is szerzel. Sok sikert! És a nyelvvizsgádhoz is sok sikert kívánok! :)
2/5 anonim válasza:
Hali,
Én is a némettel küzdök, én az interpals-t használom. Bar eleg nehézkes olyat találni aki nemetül akar beszélgetni.
+instán találtam 2embert akikkel tudtam németül beszélni.
3/5 anonim válasza:
Én a Tandem-et használom. Én még kezdő vagyok, de találtam egy kedves lányt, akivel hónapok óta beszélgetünk. Én meg magyarul tanítom. Sok sikert
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Sajnos ezek az alkalmazások eléggé kihaltak. A tandem pedig fizetős.
2019. szept. 19. 21:51
5/5 anonim válasza:
Nem fizetős. Vagy mi fizetős benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!