Mit csináljak, ha nem tudok most Decemberbe vizsgázni japánból?
Figyelt kérdés
N5re szerettem volna menni, többször is felmentem az oldalra jelentkezni, hogy biztos legyen, de végül ma mondta a tanárom, hogy nem fogadták el, nincs benne az adatbázisba. Nagyon szerettem volna ezt a vizsgát, mert ha minden jól sikerül, márciusba mehetek Japánba az AFS csereprogrammal. A következő nyelvvizsga időpont pedig júli 1. Nagyon el vagyok keseredve. Nincs másik nyelvvizsga a JLPT-én kívül? Köszönöm a segítségeteket!^^2019. szept. 18. 00:20
1/2 A kérdező kommentje:
Ja igen a másik kérdésem az az, hogy kisérettségi es angol nyelvvizsga tanulás mellett még megpróbáljam felhozni magam N4es szintre fél év alatt? Teljesen esélytelen?
2019. szept. 18. 00:23
2/2 anonim válasza:
Szia!
Van itt pár dolog, amit nem értek. Mi mehetett félre a jelentkezésednél, főleg ha többször is beregisztráltál? (Bár olyanról sem hallottam, hogy valaki többször megteszi.) A tanárod honnan látja az adatbázist?
Én nekem csomó ismerősöm ment már JLPT-re (meg én is voltam már), de a jelentkezéssel soha senkinek nem volt ilyen fennakadása, ezért nem értem. Meg azt az infót, hogy sikerült-e a jelentkezés vagy nem, mindig a jelentkező kapta meg, nem a tanáruk.
Más japán nyelvvizsga egy van, az Origo szervezésében, februárban, az ő alapfokú szintjük nagyjából megfelel az N5-nek, de nagyon másfajta feladataik vannak, pl. ott van levélírás.
De mivel az magyar szervezésű, nem hiszem, hogy Japánban sokra tartanák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!