Egy emelt szintű angol érettségi (>90%) vagy a C1 nyelvvizsga a nehezebb?
Figyelt kérdés
Most ősszel tervezem lerakni mindkettőt, szerintetek melyik a nehezebb és mennyivel?2019. aug. 15. 19:19
11/16 anonim válasza:
9-es. En tettem mindkettot es a c1 sokkal kemenyebb. Valoszinu a masik hozzaszolo is tett.
12/16 anonim válasza:
Bocs c2 van szval tudom mi a különbség egy emeltszintu érettségi nekem nem tema ;)
13/16 anonim válasza:
Bocsi, utolso, de villogassal alatamasztani az ervelest. Nos szorakoztato latni :D
14/16 anonim válasza:
C1 > Emelt érettségi >= B2 > Közép érettségi
Az emelt érettségi nagyon közel van a B2-höz. Talán egy hangyányival nehezebb.
15/16 anonim válasza:
A lepontozgatás sem fog segíteni. Egyszerűen rakjatok már egymás mellé egy C1-es szöveget meg egy emelt szintű angol érettségit és máris érezni a kiáltó különbséget.
16/16 anonim válasza:
Én nyelvi előkészítőn voltam gimiben (5 év). Volt osztálytársam végzős évben ősszel tette le az emeltet 80-90% körüli eredménnyel, a felsőfokút viszont csak utána tavasszal vagy június körül 68%-ra, ha jól emlékszem, és előtte talán egyszer már megpróbálta és akkor nem sikerült neki, de erre lehet rosszul emlékszem. A lényeg az, hogy az emelt jóval jócskán megelőzte a felsőfokút, és - noha teljesen egyénfüggő, hogy ki mennyire tudná letenni ezeket akár egyszerre - én inkább azt ajánlanám, hogy előbb tedd le az emeltet, a C1-et meg told ki kicsit, mondjuk a következő vizsgaidőszakig. De persze ezt neked kell tudnod, hogy képes lennél-e rá. Minden ember más képességekkel rendelkezik. Ja és hogy a konkrét kérdésre is azért válaszoljak, az emelt érettségi könnyebb, mint egy felsőfokú, már csak azért is, amit előttem írtak már páran, hogy az emelt B2 szinten van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!