Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan csinálnátok okosan?...

Hogyan csinálnátok okosan? Felvételi 2020.

Figyelt kérdés

Nincs nyelvvizsgám... Szakközépiskolás voltam, silány minőségben angolt tanultam. Nyelvtani hibáim vannak, szókincsem fejlesztésre szorul, viszont nagyon sok sorozatot, filmet nézek angolul. Értem is pl New York posztot is megértem úgy ahogy...

Szóval úgy áll a helyzet hogy kellene egy B2 és C1 vizsga az elegendő pontok miatt.

Elvileg az angol emelt érettségi után járó nyelvvizsgát és egy külön nyelviskolás nyelvvizsgát 2 db nyelvvizsgának számítják.

Egy nyelvből viszont nem lehet B2 és C

Tanuljak meg gyorsan még egy nyelvet?

Ötletek?

(Ui.: Bárcsak gimibe mentem volna)

Pls valaki help

2019. júl. 27. 02:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy felsőfokúért ugyanúgy 40 pontot kapsz, mint két középfokúért. Jelen rendszer szerint legalábbis, mert jövőre változások lesznek.

Ha más nyelvből nincsenek meg az alapok, akkor szerintem érdemesebb ráfeküdni az angol C1-re.

2019. júl. 27. 02:54
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Eszperantó. Nekem 8 hónap volt a C1.
2019. júl. 27. 06:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Egy online tanfolyammal terveztem az eszperantót
2019. júl. 27. 08:31
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy ne bánd, hogy nem gimis voltál, legalább neked van egy szakmád.
2019. júl. 28. 21:43
 5/5 A kérdező kommentje:
hááát, jó lenne, de ahogy letettem az okj-t a szakmám megszűnt létezni, a többi hasonló szakma pedig nagyon nagy átfedéssel van.... szóval adtam a sz_rnak egy pofont
2019. júl. 29. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!